lördag 1 januari 2011

NyÅrSaFtOn 2010

2011! Tänk vad tiden går. Nyårsaftonen tillbringades med Linda och Emil. Naturligtvis så kan det inte bil annat än mycket trevligt. Vi jobbade till 15.00 och hade då(vad vi trodde) gott om tid för att hinna förbereda nyårs kalaset hos oss. Gästerna skulle komma 17.30. Tiden efter jobbet och innan festen blev ett stressade inferno. Varor vi glömt, skulle inhandlas på coop, maten skulle förberedas, grejjer i lägenheten skulle hinna blockas undan, vi skulle fixa partyfrillan samt hämta upp Linda och Emil på nygatan. Naturligtvis så fick vi skjuta lite på tiden. Tids optimister som vi var. Nåväl..kvällen inleddes med:

Lite välkomst bubbel ala vilda bär.

Efter det intog vi förrätten som blev en:

Klassisk frasig smörstekt toast med sikrom,laxforell rom,rödlök, gräddfil och lite ruccola.

Varmrätten bestod av

Egenrökt (på balkongen) röding med honungs och lime aioli, hasselbacks champinjoner och en sallad på bla ruccola, knaperstekt bacon, mozarella, rödlök, gurka och körsbärs tomater.

Avslutningsvis

Lindas daim och maräng tårta, kaffe och teqila rose.

Nattens "vicking mat"

Varmkorv med bröd! (Funkar alltid)

Övrig dryck under kvällen= mojiito, vin och NATURLIGTVIS champange vid tolvslaget.


Förutom mat och dryck så spelade vi även "absolut överens" samt "alias". Eftersom jag och Linda var bäst och utklassade killarnas lag så blev dom putta och anklagade oss för fusk. Numer går vi under namnet "fuskarna". Nåja...skit i det...vi brudar vet ju att we are the best både innan, nu och för alltid. Revange tar vi gärna, men var beredd på ytterliga besvikelser grabbar:).

Vid tolvslaget skickade vi upp thailändska lyktor. Att tända raketer är enbart idioti och borde förbjudas!! Minns bara hur fruktansvärt rädd min katt Mojje var för detta. Vid 03.00 tackade gästerna för sig och promenerade hem. Jag kände mig pigg, så jag stökade undan all disk och övrigt. Anders gick med soporna. Underbart att vakna till ett undanstökad hem.

Åter igen!! VÄRLDENS TREVLIGASTE KVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S Joo, jag glömde ju att säga att vi fick juleklappar:) Nämligen två fina keramik muggar och ett mat och dryck spel! Tack för det Linda och Emil!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar